torstai 1. syyskuuta 2016

Kylkiäisiä ja kartonginjämiä

Uusimman Creativity-lehden mukana tuli taas kaikkea kivaa.Eli kukallista silkkipaperia ja etikettejä/tageja. Silkkipaperi on varsin monikäyttöistä, sillä voi mm. päällystää pahvirasioita tai -kirjaimia, siitä voi tehdä kukkia, tai sitä voi käyttää ihan perus korttiaskarteluun.

Minussa on hieman "hamsterin" vikaa, sillä en mielelläni heitä askarrellessa syntyviä paperin- ym. jämiä pois, vaan säästän ne myöhempää käyttöä (yeah right...) varten. Joten lehden lukaistuani aloin miettimään, mitä saisin aikaan ilmaislahjoilla. Onneksi minulla oli korttipohjia ja kartonginjämiä varastossa, joten lopputulos oli tämmöinen:


Nuo väritettävät tarrat olen ostanut aiemmin, kun sattuivat silmään lempikaupassani Sinellissä. Idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan sama, kuin aikuisten värityskirjoissa, eli väritä niinkuin tykkäät. Tarroissa on hieman kultaista ja hopeista glitteriä valmiina. 

Näin siis tein:
Päällystin tavallisen valkoisen kartongin palan silkkipaperilla, ja liimasin sen korttiin. Siihen perhostarra, jonka väritin (mielestäni) paperiin sointuvaksi. Lyhensin vähän vaaleansinistä kartonkisuikaletta ja liimasin sen korttiin. Leikkasin oranssista kartongista suorakaiteen ja liimasin sen edellisen päälle. Siihen kiinni tagi, johon koristeniitti ja tagiin vielä ääriviivatarralla "Onnea" -teksti. Kirjekuoren koristelin myös väritettävillä tarroilla, ja se oli siinä. Aikaa kului pauttiarallaa 15 minuuttia. 

Tykkään ostaa englanninkielisiä askartelulehtiä ei pelkästään niistä saatavien hyvien ideoiden vuoksi, vaan myös joka numeron mukana tulevien ilmaislahjojen eli freebieiden vuoksi. Edellä mainitsemassani Creativity -nimisessä ne ovat aina kustantajan, eli Docraftsin laadukkaita tuotteita. Muita hyviä ovat mm. Cards & Papercraft, Simply Homemade ja Molliemakes. Melko usein lahjat ovat askartelupaperia, 3D -kuvia, stannseja, leimasimia ym. ym. Molliemakesin mukana tulee aika usein ompelu-/käsityötarvikkeita. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti